Nieuwe Leden van Verdienste - Vereniging Oud Korea Strijders

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuwe Leden van Verdienste

Nieuws > 2022
(Nieuwsbericht van 18 februari 2022)

Het bestuur van de VOKS heeft twee vrijwilligers van de Korea-collectie van het Regiment Van Heutsz (Het ‘Koreamuseum’), de heren W. Brouwer en P. Wijnands, benoemd tot lid van Verdienste VOKS.
Uit handen van de voorzitter VOKS ontvingen beiden een cadeaubon en een certificaat met de volgende tekst:

Hierbij wordt benoemd tot Lid van Verdienste

De heer W.W. M. BrouwerVoor zijn jarenlange inzet voor het behoud van het erfgoed van de Oud Korea Strijders door de instandhouding van de Korea-collectie, toegevoegd aan de Historische Verzameling van het Regiment Van Heutsz, zijn wij hem zeer erkentelijk.

------------------------------


Hierbij wordt benoemd tot Lid van Verdienste

De heer P.R. WijnandsDe heer Wijnands treedt al jarenlang op als gastheer voor bezoekers van de Historische Collectie van het Regiment Van Heutsz, waarin ook de Korea-collectie is opgenomen. Onder de bezoekers waren o.a. de Minister van Defensie, de commandant der Strijdkrachten, de IGK, ambassadeurs en attachés van de Republiek Korea en diverse ministers uit zowel Nederland als uit Zuid-Korea. Ook zij waren onder de indruk van zijn kennis over de Korea-Oorlog en de professionaliteit van hun gastheer. Voor zijn inzet en enthousiasme zijn wij hem dan ook zeer erkentelijk.


Beide certificaten waren ondertekend door de voorzitters VOKS, Paul Gommers en de secretaris, Leo Schreuders.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu