Wisselingen in het bestuur VOKS - Vereniging Oud Korea Strijders

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wisselingen in het bestuur VOKS

Nieuws > 2020
(Nieuwsbericht van 17 april 2020)

Het bestuur van de VOKS heeft twee veranderingen ondergaan:

Ledensecretaris
De heer R. Rehmann heeft de functie van ledensecretaris overgedragen aan secretaris Leo Schreuders. De heer Rehmann stelt zich daarna niet meer beschikbaar voor een nieuwe functie.
Het VOKS-bestuur is hem dankbaar voor de nauwkeurige wijze waarop hij het ledensecretariaat bijhield.  Zodra een ledenvergadering van de VOKS (i.v.m. het Coronavirus) weer doorgang kan vinden, zal op gepaste wijze de heer Rehmann hiervoor worden bedankt.

Marinevertegenwoordiger
Korea-veteraan en bestuurslid VOKS, de heer W. Kramer, heeft zijn taken als Marinevertegenwoordiger beƫindigd vanwege het verstrijken van de reguliere bestuurstermijn. Hij stelt zich niet meer beschikbaar.
Het VOKS-bestuur is dankbaar voor de wijze waarop hij zijn functie als Marinevertegenwoordiger tot uitvoering heeft gebracht.
Zodra een ledenvergadering van de VOKS weer doorgang kan vinden, zal op gepaste wijze de heer Kramer hiervoor worden bedankt.

Middels een schriftelijke stemming onder de leden die zich voor de Jaarvergadering hadden aangemeld, is de heer H. Repping benoemd tot nieuwe Marinevertegenwoordiger VOKS. Wij wensen de heer Repping veel wijsheid toe in deze uitdagende functie.


Marinevertegenwoordiger H. Repping


Wilt u een compleet overzicht van het VOKS-bestuur? Klik dan op deze link.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu