Veteranenvoorstelling Nationale Taptoe - Vereniging Oud Korea Strijders

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Veteranenvoorstelling Nationale Taptoe

VETERANENONTVANGST MET TAPTOE IN ROTTERDAM AHOY
vrijdag 29 september 2017
Vrijdag 29 september 2017 opent Rotterdam AHOY haar poorten voor veteranen.
U bent als defensieveteraan, BMMO-lid of politie-veteraan vanaf 10 uur van harte welkom op onze gezellige Meet and Greet.
’s Middags bent u te gast op onze speciale veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe.

Meet and Greet
Ontmoet uw oud-collega’s en bekenden en geniet samen van onze Indische lunchbuffet.
En breng gerust uw partner of begeleider mee.
Sinds 2014 zijn duizenden veteranen naar Ahoy gekomen die vele herinneringen ophaalden met vrienden en oud-collega’s. Ook dit jaar is de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, tevens, Inspecteur der Veteranen uw gastheer.

Veteranenvoorstelling
Op 13:30 uur begint de veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe. De taptoe is een unieke muziekshow met de Nederlandse militaire orkesten en het Nederlands Politieorkest.
tonen onze militaire skills and drills in een showformat. Er komt een stijlvolle ode aan veteranen. Er komen traditionele Pipes and Drums, maar ook het modernere Fabia Dance Center met hiphop en breakdance.

International indoor music show
U maakt dit jaar kennis met buitenlandse militaire top orkesten zoals de Latvian Army Band van onze Letse bondgenoot en het Musikkorps der Bundeswehr , het grootste militaire beroepsorkest van onze Duitse vrienden.
Het nautische element wordt verzorgd door Reinier Sijpkes met zijn muziek te water. Laat u verrassen! Het muzikale spotlicht komt te staan op de klarinet met een uniek optreden van alle klarinettisten van de Nederlandse beroepsorkesten. Dit optreden mondt uit op een heus Klezmer feest.

Aanmelden
U kunt u aanmelden via de bestelbon in Checkpoint of de Kareoler. Aanmelden kan ook op www.nationaletaptoe.nl met code 2017NTVET. Dankzij het vfonds kunnen wij deze dag aanbieden voor € 12,50 per persoon. Per bestelling komen daar nog  € 2,50 administratiekosten bij (aanbieding geldt voor twee personen ).

Goed om te weten
Parkeren bij AHOY tegen een sterk gereduceerd tarief, af te rekenen bij aankomst AHOY (voordeligste optie). Willen meer familieleden of bekenden met u mee komen, dan zijn zij ook welkom. U kunt twee extra Taptoebezoekers meenemen naar het buffet en de Nationale Taptoe.

Kosten
Kosten bedragen € 30,- per persoon. Deze extra bestelling kunt u op uw bestelbon bijschrijven.
Voor dit arrangement is een gemaximeerd aantal plaatsen beschikbaar. De plaatsen worden op volgorde van aanmelding toegekend.
Na verificatie van uw veteranen-/ dienstslachtofferpasnummer door de zorg van het VI en BNMO en de incasso van het verschuldigde bedrag zullen uw toegangsbewijzen door de Taptoe organisatie worden toegezonden.  

De andere voorstellingen zijn op:
vrijdag     29 september     aanvang  20.00 uur
zaterdag  30 september     aanvang  14.00 uur  en 20.00 uur
zondag      1 oktober         aanvang  14.00 uur

In de week van de Nationale Taptoe zullen er op aan aantal locaties in het centrum van Rotterdam meerdere lunchconcerten worden verzorgd door de militaire orkesten die onderdeel zijn van de voorstellingen van dit jaar.

De Nationale Taptoe ontwikkelt en vernieuwt zich verder met respect voor de militaire traditie waar dit evenement uit voortkomt. Zie voor nadere informatie over het programma, de kaartverkoop en bijzondere acties onze website www.nationaletaptoe.nl.De veteranenontvangst wordt mede mogelijk gemaakt door het vfonds.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu